Om staden

I Östergötlands sjöstad har du aldrig mer än fem minuter till vattnet för fiske, segling, vindsurfing eller bara solbad. Under sommaren visar Motala sin vackraste sida, med ett gediget restaurangliv och otaliga vattenaktiviteter för alla åldrar. Antalet bra skolor, härliga lekplatser och två av Sveriges riksidrottsgymnasium gör Motala till en trygg och spännande plats att växa upp och leva på. I och med utbyggnaden av såväl tågtrafik som riksväg 50 har du ett bekvämt och strategiskt avstånd till flera större städer och ett näringsliv i tillväxt. För den kulturintresserade erbjuder bland andra Folkets Hus ofta välbesökta teaterföreställningar och konserter i den vackra teatersalongen.

Naturreservatet Motalabuktens öar erbjuder både fantastiska vyer och geologisk historia, om du inte hellre strosar längs Göta kanal. Stora möjligheter i en välkomnande kommun gör Motala till den perfekta platsen för både visionärer och vattenglada livsnjutare.
Varamobaden, Nordens längsta insjöstrand, 2km från Motala centrum och även den mest populära stranden för soldyrkare från större städer kring Motala, t.ex. Linköping. Området nyttjas även vid blåsiga dagar av vind och kite-surfare.

Var du än befinner dig i Motala har du fem minuter till vattnet

En riktig bra cykelstad

Göta kanal, Motala ström och mellan Vättern och Boren

Goda kommunikationer med pendeltåg till Mjölby, Linköping och Norrköping.

Enkelt att åka till Jönköping, Stockholm och Göteborg med bil

Fina grönområden

Centrum med nytt bibliotek, livsmedelsbutiker, torghandel, systembolag, frisör, gym, optiker, kulturhus, restauranger

Underbar natur precis runt hörnet

Grundskola, högstadium och gymnasium

Centrum med lediga lokaler och utrymme för att öppna verksamhet

Badlandskapet Lalandia planeras byggas i Motala

Anmäl intresse

Jag har läst uthyrningspolicynJa
Ledigt just nu

Vi har många fina lägenheter i och omkring Motala. Se vad som är ledigt just nu.

Motala

Är du intresserad av att flytta till Motala? Anmäl dig för mer information.

Hitta hem

Det kanske är staden som har förändrats, eller så är det du. En dag händer det i alla fall något. Du får en känsla. En känsla som växer till en tanke. Finns det en annan plats som kan bli mitt nya hemma? En plats som kan erbjuda mig möjlighet att växa och leva mitt liv som jag egentligen vill ha det?

Amasten erbjuder hyreslägenheter i olika storlekar och utföranden i Motala. Det de har gemensamt är att de är nyrenoverade, smart disponerade och erbjuder dig ett bekymmersfritt och enkelt boende. Hitta ditt nya hem hos oss!

Funderar du också på att flytta till Motala?
Kontakta Noura och ställ dina frågor!

Länkar:
www.motala.se