Om staden

Sundsvall är en norrländsk storstad där du kan uppleva och njuta av alla de fyra årstiderna. Stadskärnan är en av de bäst bevarade historiska stadsmiljöerna i Sverige och den vackra naturen som spränger in i stadsbilden erbjuder både aktivitet och avkoppling. Friluftscentrum Södra Berget har redan idag flera motionsspår och cykelbanor, och kommer att fortsätta att utvecklas ytterligare. Universitet, industrierna och närheten till huvudstaden skapar ett innovativt entreprenörskap och ett aktivt näringsliv som får staden att växa. Med närhet till flygplats och goda tågförbindelser reser du smidigt i båda riktningarna.

För de som växer upp i Sundsvall finns många bra skolor och fritidsaktiviteter att välja mellan, och som förälder kan du med enkelhet ta cykeln för att hämta och lämna. Här finner du allt från kulturliv och shopping till idrottsevenemang och naturupplevelser. Det är inte alla städer som kan stoltsera med två slalombackar inom 5 km från stadskärnan. I Sundsvall finner du balans mellan upplevelser och lugn, mellan natur och stad.

Levande centrum och vackra, pampiga byggnader

Sekelskifteslägenheter mitt i stan, med stuckatur, eldstäder och fantastiska trapphus

Slalombackar nära stadskärna och fin natur

Centrum med lediga lokaler och utrymme för att öppna egen verksamhet

Anmäl intresse

Jag har läst uthyrningspolicynJa
Ledigt just nu

Vi har många fina lägenheter i och omkring Sundsvall. Se vad som är ledigt just nu.

Sundsvall

Är du intresserad av att flytta till Sundsvall? Anmäl dig för mer information.

Hitta hem

Det kanske är staden som har förändrats, eller så är det du. En dag händer det i alla fall något. Du får en känsla. En känsla som växer till en tanke. Finns det en annan plats som kan bli mitt nya hemma? En plats som kan erbjuda mig möjlighet att växa och leva mitt liv som jag egentligen vill ha det?

Amasten erbjuder hyreslägenheter i olika storlekar och utföranden i Sundsvall. Det de har gemensamt är att de är nyrenoverade, smart disponerade och erbjuder dig ett bekymmersfritt och enkelt boende. Hitta ditt nya hem hos oss!

Funderar du också på att flytta till Sundsvall?
Kontakta Noura och ställ dina frågor!

Länkar:
www.sundsvall.se