Om staden

I Sommenbygdens hjärta trivs livet. Mitt emellan Jönköping och Linköping finner du denna småländska pärla till småstad, vackert belägen vid sjön Sommen. Här finns förstås gott om badplatser, ett rikt båtliv och sköna naturupplevelser både i den centralt belägna Östanåparken och i kringliggande naturområden. Svartån som letar sig fram igenom Tranås skapar en harmoniskt grön stadskärna. En trefaldig utnämning till Sveriges musikkommun visar på Tranås starka kulturliv och här finns dessutom ett stort utbud av restauranger, krogar och nattklubbar för den nöjesorienterade.

För den konst- och hantverksintresserade finns många mysiga gårdsbutiker, vernissager och gallerior. På scenen Plan B kan du flera gånger i månaden uppleva livemusik eller teater till god mat och dryck. Här finns ett aktivt föreningsliv med god sammanhållning och ett flertal bra för- och grundskolor, kulturskola och gymnasium. En fin balans mellan natur och kultur skapar den livskvalitet som gör det lätt att trivas i Tranås.

0 minuter till båten

0 minuter till vacker natur

0 minuter till fiske

0 minuter till svampplockning

 0 minuter till en levande gågata som fylls av myller på helgerna

0 minuter till förskolan

50 minuter till Jönköping

55 minuter till Linköping

Förskola, grundskola, gymnasieskola

Goda kommunikationer till Linköping, Norrköping, Jönköping

Centrum med lediga lokaler och utrymme för att öppna egen verksamhet

Fin natur och generöst med sjöar

Anmäl intresse

Jag har läst uthyrningspolicynJa
Ledigt just nu

Vi har många fina lägenheter i och omkring Tranås. Se vad som är ledigt just nu.

Tranås

Är du intresserad av att flytta till Tranås? Anmäl dig för mer information.

Hitta hem

Det kanske är staden som har förändrats, eller så är det du. En dag händer det i allafall något. Du får en känsla. En känsla som växer till en tanke. Finns det en annanplats som kan bli mitt nya hemma? En plats som kan erbjuda mig möjlighet att växa och leva mitt liv som jag egentligen vill ha det?

Amasten erbjuder hyreslägenheter i olika storlekar och utföranden i Tranås. Det de hargemensamt är att de är nyrenoverade, smart disponerade och erbjuder dig ettbekymmersfritt och enkelt boende. Hitta ditt nya hem hos oss!

Funderar du också på att flytta till Tranås?
Kontakta Noura och ställ dina frågor!